Vrung van de Bökskes.

Vrung van de Bökskes.

3x is scheepsrecht!

De afgelopen 2 jaar Ja, wat moet je daar nou van zeggen. Voor de Bökskes zeker niet de meest gemakkelijke jaren. Een traditie die letterlijk tot stilstand is gekomen, een bestuur dat niet datgene kan doen wat ze het liefste willen doen. “Carnaval organiseren voor de jeugd“, met de daarbij horende mooie tradities. Toch gaan we met goede moed verder en willen we het komende seizoen weer ouderwets “oan de geng.”

De kinderen in de hoogste groepen van de basisschool kunnen zich weer aanmelden voor deelname in de Jeugdraad van de Bökskes en hiermee mee loten om Prins en / of prinses te worden van de Bökskes in 2023. Deelname voor de kinderen is en blijft geheel gratis.  Juist nu…

Het organiseren van zo’n groot kinderfeest kost, zoals u wel weet, veel geld. Mede door uw bijdrage zijn wij in staat om een mooie traditie in Geulle voor de jeugd in stand te houden. We zijn van plan dit tot in lengte van jaren te blijven doen. Steunt u ons dit seizoen ook?

Ook dit seizoen organiseren De Blokskes een aantal activiteiten voor de jeugd in Geulle. Zo is er de grote jeugdzitting op 28 januari 2023 in de Kollekamp te Waalsen en zal er op zaterdag 11 februari 2023 een kinderfeest georganiseerd in de vorm van een carnavalsdisco. Tijdens onze receptie gaan we onze jeugdraad in het zonnetje zetten. Op carnavalsdinsdag is onze kindermiddag “Saame Zènge en Sjprènge”. Ook zal op deze dag de afsluiting zijn van vastelaovend 2023 in Gäöl, samen met o.a. de Bokkerieërs, CV Um mit de geit en de Sjnake en alle carnavalsvierders uit ons dorp.

Vanaf het moment van de jeugdzitting volgt een drukke periode voor ons nieuw prinsenpaar met de raad van 11. In de weken naar carnaval toe zullen we aanwezig zijn op diverse activiteiten in Geulle als daarbuiten. Ook zijn we te gast bij onze eigen Bokkerieërs en nemen we deel aan de grote optocht op carnavalsmaandag. Op deze manier willen we carnaval levendig houden ins ons mooie Geulle. En daarom doen wij een beroep op U!

Als u ons wilt steunen dan willen wij graag met u in gesprek en hopen u te morgen begroeten als:

VRUND VAN DE BÖKSKES 2023.