Jeugdzitting van De Bökskes.

Jeugdzitting van De Bökskes.

Gratis entree tijdens onze jeugdzitting op 28 januari 2023.

Sta jij 28 januari 2023 bij ons op deze bühne?

Bökskes op de bühne.

Dit is ons programma:

Beste jongens, meisje, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en al onze vrienden uit Gäöl,

Na twee bewogen jaren waarin we geen carnaval hebben kunnen vieren i.v.m. corona hopen wij als bestuur van de Bökskes Gäöl dat we dat we dit komend seizoen wel weer samen met jullie te kunnen doen. Je kent misschien wel het spreekwoord “3x is scheepsrecht”.

Wij hopen dat jullie hier ook net zoveel zin als ons in hebben en dat we er samen met onze nieuwe prins, prinses, opperbok, hofnar en de gehele raad een mooi carnavalsseizoen 2023 van gaan maken.

We hebben als bestuur al druk vergaderd over hoe we een en ander vorm willen gaan geven. Natuurlijk hebben we ook weer leuke artiesten en activiteiten voor elke leeftijd op het programma staan.

Want wisten jullie dat we komend seizoen al 51 jaar bestaan? Dat is al een hele tijd.

Op naar de 100 zouden we zeggen. 

Wist je ook dat al onze activiteiten vrij toegankelijk zijn. Ja ook bij onze jeugdzitting.

Dat is al weer mooi meegenomen.

Tijdens de kindermiddag

ontvangen  alle kinderen (t/m groep 8 van de basisschool)  een gratis “Slôk-kaart”.

Op 28 januari 2023 is onze jeugdzitting. Traditioneel zal rond de klok van half 4 de loting plaatsvinden en weten we wie onze nieuwe prins, prinses, opperbok en hofnar zal zijn voor het seizoen 2023. We willen hier samen met jullie een groot feest van maken.

Kom je ook de Bühne op en zorg je voor een VET optreden?

Aanmelden kan door het inleveren van het aanmeldingsformulier dat je hebt ontvangen op school of door online het formulier in te vullen. Mailen mag ook naar debokskes@gmail.com.

Alle kinderen kunnen en mogen zich aanmelden om mee te doen met een optreden tijdens de jeugdprinsuitroeping. Want waar zijn we in ons mooie dorpje toch zonder jullie geweldige optredens. Dit kan alleen, maar mag zeker ook met een groepje. Kijk al eens met papa, mama, vriendjes, vriendinnetjes of je iets leuks kunt bedenken. Alleen zo kunnen we er samen een onvergetelijke middag van gaan maken.

We hopen dat we samen de draad weer kunnen oppakken en er weer mooie dagen van kunnen maken. Zowel tijdens onze activiteiteten in de zaal als in de grote optocht.

Laat Gäöl zien waar een klein dorp groot in is, en laten we met z’n allen er een mooie onvergetelijke tijd van te maken.

En kom allemaal kijken naar de geweldige optredens op 28 januari 2023. De entree is GRATIS.

Wij hebben er heel veel zin in. Jij ook?

Het bestuur van De Bökskes Gäöl.