KOM MIT OP BÖKSKESJACHT…

KOM MIT OP BÖKSKESJACHT…

Wij gaan op Bökskes Jacht!

 

Ben jezelf of één of meerdere van de kinderen bij de Bökskes geweest? Dan is deze actie echt iets voor jou!

 

Stap 1: Duik het foto archief in en zoek een leuke foto van jou of van de kinderen, als Bökske. Dat kan als Prins, Prinses, Opperbok, Hofnar, als lid van de raad van 11, reserve of gewoon de groepsfoto. Hang deze foto aan het raam (zorg dat je het goed kunt zien vanaf de straat).

Stap 2: Hang de poster op die je kunt downloaden op onze site of die je mogelijk al in de brievenbus hebt gehad. Schrijf duidelijk op de poster het jaartal dat jij of één van de kinderen, deel uitmaakte van de Bökskes. Kruis daarnaast ook nog de betreffende functie aan en hang de poster bij de foto aan het raam.

Stap 3: Maak het geheel compleet door het raam mooi te versieren in de carnavals kleuren. Creativiteit zal worden beloond.

Stap 4: Geef je adres door via onze social’s of per mail (debokskes@gmail.com) zodat wij het adres kunnen toevoegen op de online kaart.

 

En dan? Nou…..dan gaan we op Bökskes Jacht! Daarvoor moet je de “Bökskes Jacht Bingo Kaart” downloaden (www.bokskes.nl) , uitprinten en je naam erop schrijven.

 

Stap 1: Scan de QR code op de bingo kaart. Bekijk op de online map bij welke adressen een poster hangt en verzin een mooie wandel- of fietsroute langs deze adressen. 

Stap 2: Heb je het adres gevonden, bekijk dan het jaartal en de functie op de poster en kruis deze aan op de bingo kaart.

Stap 3: Ga snel door naar het volgende adres en herhaal stap 2.

Stap 4: Check regelmatig de online map (via de QR-code) om te zien of er nieuwe adressen zijn bijgekomen.

Stap 5: Denk je dat je alle adressen hebt gehad en is de kaart (zo goed als) vol? Lever deze dan uiterlijk carnavalszondag in bij onze voorzitter Rob Limpens (Oostbroek 21).

 

Help jij ons op deze manier Gäöl een beetje aan te kleden in de carnavalskleuren en om te zien hoeveel “Oud Bökskes” er nog in het dorp wonen (of de ouders ervan)?

Maak onder het wandelen of fietsen, een leuke selfie van jou, samen met je ouders of vrienden met de bingo kaart en post die op Facebook en Instagram. De creatiefste en leukste foto’s zullen worden beloond! 

 

Succes met de Bökskes Jacht!